Loading

FES-TE SOCI

Si esteu interessats a fer-vos socis del Centre Excursionista les Borges – Garrigues, és necessari emplenar aquest formulari.

 • En el cas que empleneu les dades del primer soci, s’aplicarà la tarifa individual de 20€

 • Si empleneu les dades per a dos socis, s’aplicarà la tarifa parella de 25€

 • Si empleneu les dades per a més de dos socis, s’aplicarà la tarifa familiar de 30€

LLICÈNCIA FEDERATIVA 2024

Segons marquen les lleis actuals, cal que tothom qui participi en activitats a la natura organitzades per qualsevol entitat estigui en possessió d’una assegurança d’accidents. Aquesta assegurança cobreix els rescats, en cas que siguin necessaris i atenció mèdica especialitzada. Per tal de facilitar el compliment de la llei a les entitats excursionistes, la FEEC posa a l’abast de tots els socis el seu pla de llicències i assegurances perquè tingueu la cobertura adequada a les vostres necessitats.

La llicència també comporta altres avantatges: descomptes a refugis, estacions d’esquí i botigues d’esport; subscripció gratuïta a la revista Vèrtex; accés a cursets d’escalada, esquí de muntanya i altres.

Per tant, cal tenir present que:

 • És necessari estar en possessió de la corresponent assegurança/llicència federativa per participar a les activitats que, des del Centre Excursionista de Borges-Garrigues, organitzem a la natura.
 • El Centre Excursionista Borges-Garrigues, com a entitat adherida a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), pot tramitar llicències als seus socis (només als seus socis).
 • La FEEC ofereix un ventall ampli de llicències i permet que cada usuari contracti la que s’ajusti més a les seves necessitats. Cada tipus de llicència té unes cobertures diferents en funció de les activitats que es practiquen, de l’àmbit geogràfic on es duen a terme les activitats i altres característiques.
 • Per contractar una llicència de la FEEC cal que us poseu en contacte amb el nostre centre.

Aquestes són les diferents modalitats de llicència i les cobertures de cada assegurança: https://www.feec.cat/fem-muntanya/federat/

FORMULARI PER ENVIAR LA BUTLLETA

  SOCI 2

  SOCI 3

  SOCI 4

  He llegit, entenc i accepto la política de privacitat i seguretat

  El formulari no s'enviarà si no s'activa aquesta casella

  Autoritzo al Centre Excursionista les Borges - Garrigues a la presa d’imatges meves i de la meva família per il·lustrar materials de difusió. Les imatges podran ser difoses en qualsevol mitjà (TV, premsa, internet, mitjans externs, material promocional, publicitat, xarxes socials...). La distribució podrà efectuar-se únicament amb caràcter gratuït i amb l’objectiu de difondre les activitats del CE les Borges - Garrigues. Aquesta autorització és completament gratuïta, i em comprometo a no reclamar cap compensació, pagament, i/o indemnització a canvi del permís acordat amb el CE les Borges - Garrigues per a la utilització de la meva imatge o de les persones a qui represento.

  El formulari no s'enviarà si no s'activa aquesta casella