Loading

Llicència Federativa-2024

Segons estipula la legislació vigent cal que tothom que participi en activitats a la natura organitzades per alguna entitat, estigui en possessió d’una assegurança d’accidents. Aquesta assegurança cobreix els rescats, en cas que siguin necessaris, i atenció mèdica especialitzada. Per tal de facilitar el compliment de la llei a les entitats excursionistes, la FEEC posa a l’abast de tots els socis el seu pla de llicències i assegurances perquè tingueu la cobertura adequada a les vostres necessitats.

La llicència també comporta altres avantatges: descomptes en refugis, estacions d’esquí i botigues d’esport, subscripció gratuïta a la revista Vèrtex, accés a cursets d’escalada, esquí de muntanya i altres.

Per tant, cal tenir present que:

 • És necessari estar en possessió de la corresponent assegurança/llicència federativa per participar a les activitats que, des del Centre Excursionista Borges – Garrigues (CEBG), organitzem a la natura.

 • El CEBG, com a entitat adherida a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), pot tramitar llicències als seus socis (només als seus socis).

 • La FEEC ofereix un ventall ampli de llicències i permet que cada usuari contracti la modalitat que més s’ajusti a les seves necessitats. Cada tipus de llicència té unes cobertures diferents en funció de les activitats que es practiquen, de l’àmbit geogràfic on es duen a terme les activitats i altres característiques.

 • Per contractar una llicència de la FEEC cal que us poseu en contacte amb el CEBG. Modalitats: modalitats llicència i cobertures 2024.

Més informació: https://www.feec.cat/fem-muntanya/federat/ TRAMITACIÓ

Per tramitar la llicència el procediment a seguir és el següent:

 • Fer l’ingrés al compte ES37 2100 0066 7502 0046 5746 de l’import exacte corresponent a la modalitat de llicència escollida.

 • Al concepte indicar “Llicència nom i cognoms.

 • Enviar un missatge de Whatsapp amb el vostre nom i cognoms i la modalitat escollida al 617 271 983 i les dades completes si no vareu tramitar la llicència amb nosaltres l’any anterior: nom i cognoms, DNI, adreça, data de naixement, telèfon de contacte i adreça de correu electrònic.

 • Les targetes federatives es podran recollir al local del CEBG els divendres de 19 a 21h.

 • Es tramitaran llicències durant el mes de desembre, en dues remeses com a molt i a partir del mes de gener només el dia 1 de cada mes.

 • Si teniu previst participar en alguna competició o activitat que requereixi llicència, tingueu en compte el punt anterior.

 • Recordeu que seran efectives a partir de l’1 de gener de 2024, encara que fem el tràmit abans, o a partir de la data en que realitzem el tràmit amb la FEEC si es realitza posteriorment i que caduquen sempre el 31 de desembre.

Esperem que gaudiu de totes les activitats i que sigueu molt prudents i us animem a que accediu als cursets formatius que organitza la FEEC per tal de realitzar amb seguretat els diversos esports de muntanya.