Loading

Bons resultats, dels nostres companys del centre, Alejandro Rebellón, Xavier Mases i Xavier Pinillos, en les proves d’accés per al curs de monitor d’excursionisme de la FEEC, el passat dissabte 16 de març a Collbató.
Les proves com les del passat gener, consistia a cobrir un desnivell de 700 a 800 m+, en un temps màxim de 2 hores, amb una motxilla de 8 kg de pes, amb el material obligatori, quedant exclosos el menjar i beure. El recorregut fou d’11 km, pujada i baixada, comptant els més importants els 5,5 km de desnivell, on els nostres tres companys, ho feren amb 1 h i 50 m, els 750 m+, quedant dintre del temps establert pel tribunal de la federació.
La següent prova fou, la d’orientació, on amb un planell, s’havien de trobar 8 balises, pel terme de Collbató, amb una errada d’una balisa permesa, amb un temps d’una hora i mitja. Els companys aprovaren la prova, tot i haver-hi l’errada d’una balisa.
Fou una jornada molt positiva pel CEBG, ja que són 12 membres que podran accedir al curs que impartirà la federació, de futurs monitors d’excursionisme, per la tardor.