El passat dimarts 9 de maig, va tenir lloc al pati gòtic del Palau de la Generalitat, l’acte de reconeixement a les cuidadores i cuidadors de senders, d’entitats de tot Catalunya, de la FEEC, on el govern català presidit per la consellera de Presidència i vicepresidenta de la Generalitat de Catalunya, Laura Vilagrà i Pons, feu un reconeixement a la tasca de manteniment dels senders, que creuen el territori català, molt important pel senderisme.
En l’acte, també hi van intervenir el president de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, Jordi Merino i Urbano, Montserrat Martorell i Jornet, representant de les cuidadores i cuidadors de senders, Anna Caula i Paretas, Secretària General de l’Esport i de l’Activitat Física i el president del Comitè Català de Senders i vicepresident de la FEEC, Josep Casanovas i Redondo.
El CEBG, també hi va assistir, amb el Ramon, l’Albert, el David i el Xavier, que són cuidadors de senders, a més del Marc i el Jordi, que no van poder ser-hi, al Palau de la Generalitat.