El passat dissabte 6 de maig, tingué lloc la sortida regular del CEBG a Sant Llorenç del Munt.
Es va recórrer, la zona de les Fogueroses i és visitar alguns dels seus racons més amagats i tal vegada desconeguts, com per exemple, la Roca Encavalcada Petita i la Foradada dels Ulls de l’Abadessa.

També s’apropà fins al Mirador de la Roca Mur, un indret extraordinari on el nom queda curt. És domina perfectament la Roca Mur o Màquina de Tren, també es pot veure el mar i les tres xemeneies de Sant Adrià del Besòs i pel costat contrari és gaudir del Pirineu, des del Canigó al Puigmal, i també el Montseny. Una altra característica d’aquest mirador és que permet gaudir d’una situació privilegiada de la Roca Encavalcada, des del costat contrari, al que normalment es veu.

Cent metres per sobre aquest mirador és visitar un altre de semblant, aquest amb la particularitat d’estar a sobre mateix de la Roca Encavalcada Petita o de la Moixera.
L’indret més sorprenent, és la doble i petita foradada dels Ulls de l’Abadessa, amagada arran de terra i lleugerament apartada del camí.
Tornant, és seguir el GR5, que inicialment es baixa per la canal de Llor, del que es van separar uns metres per apropar-se a la cova Simanya, actualment tancada per treballs arqueològics

També és visitar, la cova Simanya Petita i a la cova Seca o del Triangle, poc conegudes i concorregudes.
La font del Llor, fer el cim del Montcau (100 cims) i passar pel cim Rocamur o la màquina del tren, van tancar aquesta gran sortida del nostre company David.