Carregant Esdeveniments

Sortida circular des de la població de Fontcaldes, anirem direcció el cim de la Cogulla de 785 m (és a la llista dels 100 cims) passats 2,5 km ja estarem a dalt del cim on podrem veure una gran creu i unes bones vistes.
A partir d’aquí podrem triar si es continua la ruta sencera que consta de 12 km i 550 metres positius passant per un altre cim el tossal de la Somerota i continuar per una divertida cresta que no té gaire dificultat, però això sí, sempre vigilant!!!
Si no es vol fer aquest recorregut una mica més tècnic, una vegada assolit el primer cim podem baixar cap al bonic poble de Miramar on ja quedaríem entesos amb la resta de grup per fer tots junts el final del trajecte, on passarem a prop del Forn de Fontscaldes (Forn Ibèric) i ja una vegada al poble qui vulgui i pugui, es podrà quedar a dinar una calçotada que farà les delícies de tots!!!

Ruta llarga: 12 km i 550 +
Ruta curta: 8 km 400 +
Per participar en la sortida és obligatori ser soci de centre i tenir la llicència federativa. En cas contrari, es pagarà 5 € d’assegurança per aquest dia.

Hora: 7:30 h, de la plaça Europa

Pel dinar hi ha 3 tipus de menús:
– Menú calçotada.

Preu: 41+10% IVA

– Menú calçotada vegetariana.

Preu: 39+10% IVA

– Menú infantil. Preu: 18 +10%

Tothom que vulgui venir, al moment d’apuntar-se a la llista haurà d’escollir el tipus de menú.
L’últim dia per apuntar-se serà el dimecres dia 20 de març, al grup de sortides o al correu del CEBG.

Comparteix a les xarxes

Go to Top