Carregant Esdeveniments

El diumenge 3 de desembre el CEBG, organitzarà una pujada en globus, per qui vulgui participar i celebrar , l’acte de cloenda i celebració d’aquests 40 anys de molt amunt, i veure les Borges des de les alçades.
El CEBG, informa que davant l’acceptació massiva de la pujada en globus, i perquè tothom pugui pujar, l’hora de l’inici s’avançarà mitja hora, respecte a la que era inicialment.
La pujada serà de 8 a les 10 del matí.
La gent que estigui apuntada i la que s’apunti en el mateix dia, es podrà presentar a la plaça Europa durant aquestes dues hores, ja que a les 10 es tancarà la pujada.

En cas de mal temps, es traslladarà l’activitat a l’Era del Rabasser, terreny al costat de l’institut, on cada any per fira i festa major, hi ha les firetes.
Les inscripcions es faran a l’oficina de recaptació de l’Ajuntament, llibreria Quaderns i al CEBG els divendres de 19 a 21 h, amb preu popular de 10 €  subvencionada pel centre. I en el maeix dia, 10 € menors de 16 anys i a partir de16 anys, 15 €.

Darrer dia d’inscripcions el divendres dia 1 de desembre.
També es realitzarà un sorteig d’un petit lot de productes de marxandatge del centre, entre tots els participants en la pujada i assistents.

Us hi esperem a totes i tots, per celebrar la cloenda d’aquests 40 anys del CEBG.

Comparteix a les xarxes

Go to Top