Loading

El CEBG, va presentar els seus reconeixements, a la festa de l’esport que va tenir lloc el passat dissabte al pavelló de l’oli, de les Borges Blanques.
El primer reconeixament fou per Núria Eizaguirre Vila, Elisenda Giné Roca, Pili Guillaumet Coll i Teresa Viles Martin, per la creació i organització de la Travessa Borges-Montblanc, durant el 2009 fins al 2016. 8 Edicions que van promocionar i donar a conèixer el nostre territori, la comarca de les Garrigues i la Conca de Barberà.

La segona menció va ser per l’Agustí Sans Monico, que és un dels socis més antics del centre, que durant la seva trajectòria ha realitzat tots els pics de 3000 m dels Pirineus i de la península Ibèrica, a més a més els de les Illes Canàries.
Dintre de les seves activitats cal destacar a part d’alta muntanya, les nombroses escalades que ha dut a terme per tot el territori peninsular i que actualment continua fent.

També es va fer la presentació de l’any Manel Giné, que aquest any compleix deu anys de la seva mort, de la mà d’Albert Calvera, per a després és passar un breu vídeo de la seva trajectòria en el CEBG.

Cal destacar, l’acte més important de la “Festa de l’Esport”, el reconeixement als millors esportistes del 2023 de les Borges Blanques, que van ser:
-El millor club femení 2023, fou per l’equip Pàdel la Serreta B, Injectats Gaya.
-El millor club masculí fou l’equip masculí de Tenis Taula Borges.
-La millor esportista femenina fou el Club Patí Borges al grup “Xou Quartet Sènior”.
-El millor esportista masculí del 2023, Àlex Pifarré Gutiérrez.