Loading

Segons marquen les lleis actuals, cal que tothom qui participi en activitats a la natura organitzades per qualsevol entitat estigui en possessió d’una assegurança d’accidents. Aquesta assegurança cobreix els rescats, en cas que siguin necessaris i atenció mèdica especialitzada. Per tal de facilitar el compliment de la llei a les entitats excursionistes, la FEEC posa a l’abast de tots els socis el seu pla de llicències i assegurances perquè tingueu la cobertura adequada a les vostres necessitats.

La llicència també comporta altres avantatges: descomptes a refugis, estacions d’esquí i botigues d’esport; subscripció gratuïta a la revista Vèrtex; accés a cursets d’escalada, esquí de muntanya i altres.

Per tant, cal tenir present que:

  • És necessari estar en possessió de la corresponent assegurança/llicència federativa per participar a les activitats que, des del Centre Excursionista de Borges-Garrigues, organitzem a la natura.
  • El Centre Excursionista Borges-Garrigues, com a entitat adherida a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), pot tramitar llicències als seus socis (només als seus socis).
  • La FEEC ofereix un ventall ampli de llicències i permet que cada usuari contracti la que s’ajusti més a les seves necessitats. Cada tipus de llicència té unes cobertures diferents en funció de les activitats que es practiquen, de l’àmbit geogràfic on es duen a terme les activitats i altres característiques.
  • Per contractar una llicència de la FEEC cal que us poseu en contacte amb el nostre centre.

Aquestes són les diferents modalitats de llicència i les cobertures de cada assegurança: https://www.feec.cat