Loading

Seguint com l’any anterior, el CEBG, anirà oferint durant aquest any una sèrie de xerrades i conferències, relacionades amb el medi, natura i especialitats, com l’escalada, el muntanyisme, història etc.
La primera d’aquest 2024, va ser el passat 05 d’abril, a càrrec d’Albert Segura.

Albert Segura és escalador, disciplina que practica des dels 18 anys i que viu amb tanta passió que també l’ha convertit en la seva professió. Ha treballat de guia de muntanya, submarinista professional, fent treballs verticals i, fins i tot, en equips de rescat.
Ens va presentar la seva darrera obra, “20 Vidas, on narra, a través d’una vintena relats, les vegades que ha estat a punt de morir durant els seus viatges per seixanta països al voltant del món i com ha superat els moments difícils.

També es va poder gaudir de la projecció d’escalada JORDANIA NON STOP, un desafiament en tota regla realitzat per l’Albert Segura i l’escalador homònim Alberto Luque (als voltants de Wadi Rum) a Jordània. S’ha de recordar que aquesta activitat d’escalada en paret ha guanyat el 1r premi, Juanjo Garra 2023, guardó que anualment adjudica la FEEC a les activitats alpinístiques més destacades.