Carregant Esdeveniments

Sortirem de l’estació de ferrocarril del Garraf i just en passar per sota de l’autopista comença la pujada. Aviat entrarem en una zona d’explotació minera on correctament senyalitzat, ens adverteix del perill d’esllavissades. Arribarem a Can Lluçà i aquí comença una llarga baixada que no té dificultat. Arribem a una rotonda on hi ha l’entrada de la fàbrica de ciment i aquí comença la segona pujada, més curta que la primera. Ja quasi a dalt de tot trobem la bella ermita de la Trinitat. Seguint la pista, veiem que el GR es desvia a la dreta per assolir el cim de la Penya del Llamp. En aquesta zona la vegetació és molt densa. Molt poca estona després d’aquest tram, la pista s’eixampla i a l’esquerra surt un petit sender que ens indica que el GR 92 baixa a Sitges per aquí. Baixada entretinguda i bastant pedregosa que ens porta fins al capdamunt de la urbanització Centre – Llevantina. En arribar a Sitges encara ens quedarà uns 10 km per recórrer, però aquesta etapa és senzilla i plana fins a arribar a Vilanova i la Geltrú.

Cal destacar diversos punts d’interès durant la sortida com el Castellet de Garraf, l’Ermita de Can Lluçà, l’Església de Campdàsens, l’Ermita de la Santa Trinitat, la Font del Remei, el Palau Maricel, el Museu de Cau Ferrat, l’Església de Sant Bartomeu i Santa Tecla, l’Hotel Miramar, el Far de Sant Cristòfol, l’Església de la Immaculada Concepció i diverses platges com la platja de l’Home Mort, la platja dels Gegants i la platja de la Punta Mabrera.

Hora de Sortida: a les 6:30 del matí.

Lloc: Plaça Europa.

Portar esmorzar, dinar, i força aigua, ja que la sortida ens portarà tot el dia.

Distància: 23,42 km. La sortida no és circular. En arribar a Vilanova i la Geltrú agafarem un tren que ens portarà a l’estació de ferrocarril del Garraf.

Desnivell positiu: 592 m (Segons Wikiloc).

Desnivell negatiu: 620 m (Segons Wikiloc).

Per participar en la sortida, s’ha de ser soci del CEBG i tenir la llicència federativa.

Go to Top