El dilluns 6 de desembre, el CEBG organitza una sortida a la Serra del Montsant. El recorregut iniciarà a La Morera del Montsant i seguirà pels indrets més singulars de la serralada, seguint el traçat següent: La Morera del Montsant – Escaladei (pel camí dels cartoixans) – Grau de l’Escletxa -Racó del Teix – Clot del Cirerer – Grau de Safores – La Morera del Montsant. En finalitzar es visitarà el refugi de la FEEC del mateix municipi.

– Data: Dilluns 6 de desembre
– Lloc de sortida: Plaça Europa de les Borges Blanques
– Hora: 07:00 h
– Distància a recórrer: 18 km
– Dificultat: Mitja
– Desnivell: 1050 m desnivell positiu
– Durada: Tot el dia
– Observacions:
Aconsellable estar federat.
Portar aigua, dinar i menjar per tota la jornada.

Inscripcions al telèfon: 722 292 743
Tancament d’inscripcions divendres 26 novembre al vespre.