El Centre Excursionista Borges-Garrigues i l’Ateneu Popular Garriguenc han denunciat l’empresa Ramaderia Miqueló S.L., que es dedica a l’engreix de porcs mitjançant ramaderia extensiva, per haver tallat dos camins d’ús públic fent ús d’una tanca metàl·lica en una finca de la seua propietat. El terreny està situat al pla del Sord, entre els termes municipals de l’Albi i de les Borges. Les tres entitats argumenten que “tots els camins públics gaudeixen de la condició d’inalienables, inembargables i imprescriptibles”. A més, també denuncien que s’ha obert un camí nou a la mateixa finca, que pot afectar el jaciment arqueològic del pla de la Manxa, on està inventariada una antiga vil·la romana. Per la seua banda, des de ramaderia Miqueló es defensen afirmant que tenien tots els permisos corresponents per emprendre les obres i recorden la total predisposició dels ajuntaments dels termes afectats quan es va presentar el projecte dels nous camins.