El Centre Excursionista les Borges- Garrigues convida la Mari Sech, vídua del fundador de l’entitat, Manel Giné en el marc de l’arranjament del local

El centre ha dut la terme l’arranjament del local de l’entitat coincidint amb els 20 anys que fa que ocupa aquest espai, situat en un altell del poliesportiu Francesc Macià, al carrer Catalunya de les Borges. Anteriorment, entre 1982 i 1987 l’entitat fou ubicada als antics jutjats de la plaça de la Constitució, mentre que entre el setembre de 1987 i el Nadal de 1996 se situa al carrer Sant Jaume, núm. 24.

Les actuacions han consistit en pintar i netejar el local, instal.lar-hi cortines, endreçar i inventariar el material i la biblioteca, i penjar-hi diversos quadres, un del Manel i el logotip de l’entitat. Per mostrar els resultats de l’arranjament, el diumenge 4 de juny es va convidar a Mari Sech, la vídua del fundador, Manel Giné, que actualment viu a Granollers i se li va lliurar un llibre dels 25 anys de l’entitat i un recull dels butlletins dels “Manelets”, excursions amb canalla que se celebren cada mes i que porten el nom en honor seu.

Properament, se celebrarà el Dia del Soci per tal de donar a conèixer aquestes millores a tota la massa social de l’entitat.